A Giah tens un equip d’ecografisites expertes que podran realitzar les exploracions d’alta resolució que necessitis.

Ecografia obstètrica

L’ecografia obstètrica consisteix en la visualització de l’embrió o fetus dins de l’úter matern. Es tracta d’un mètode de diagnòstic imprescindible durant l’embaràs.

Donada la informació que proporciona, l’ecografia es practica rutinàriament en tots els embarassos.

Durant una gestació normal, és necessària la realització de com a mínim dues ecografies d’alta resolució.

ECOGRAFIA DE PRIMER TRIMESTRE (setmanes 11-14).

El seu objectiu bàsic és identificar el nombre de fetus (gestació única o múltiple), la seva vitalitat (batec cardíac) i la seva grandària (mitjançant la longitud crani-cabal). Durant aquesta ecografia es determinen una sèrie de paràmetres que determinen un risc determinat per la síndrome de Down i altres patologies cromosòmiques, com la translucència nucal, l’os nasal o el flux sanguini fetal.

ECOGRAFIA MORFOLÒGICA DE SEGON TRIMESTRE (setmanes 19-22).

Es tracta d’una ecografia detallada en la es realitza un “rastreig”, el més exhaustiu possible, de l’anatomia fetal, analitzant estructures anatòmiques amb alta complexitat com el cervell o el cor fetal. Encara que té les seves limitacions, una gran part de les anomalies congènites o malformacions fetals importants es poden identificar mitjançant aquest examen.

ECOGRAFIES DE TERCER TRIMESTRE.

Si el ginecòleg que realitza el seguiment de la gestació identifica alguna variació del creixement normal durant el tercer trimestre (creixement fetal accelerat o retardat respecte a la mitjana) en les ecografies bàsiques de control en consulta, es pot tornar a fer alguna ecografia d’alta resolució de control en tercer trimestre per caracteritzar amb més detall el ritme de creixement del fetus, així com l’estat de la circulació de la sang a través dels vasos sanguinis i de la placenta (denominat estudi doppler).