FERTTY

GIAH EN ALIANÇA AMB LA PRESTIGIOSA CLÍNICA DE SALUT REPRODUCTIVA FERTTY T’OFEREIX ELS MILLORS TRACTAMENTS DE REPRODUCCIÓ ASSISTIDA.

Fertty és la primera Clínica de Salut Reproductiva que ha dissenyat un pla de fertilitat partint del benestar, en un sentit holístic, perquè la teva experiència de ser mare sigui memorable i significativa.

El poder de la maternitat

A Fertty som conscients del poder del teu desig i volem estar al teu costat perquè puguis ser mare.
Entenem la maternitat com un vincle compartit on tu ets la protagonista.
Per això no només oferim els tractaments més avançats sinó que també volem connectar amb cada part de tu.
Perquè voler ser mare no comença ni acaba quan et quedes embarassada.
Sinó quan sents el poder de la maternitat.

La teva clínica de salut reproductiva

INNOVACIÓ

 

SAVIESA

 

EQUIP

Tractaments

INSEMINACIÓ ARTIFICIAL

Consisteix a dipositar una mostra de semen, sigui de la teva parella o de donant, a l’úter.

Es tracta d’un procediment ideal per a tu com a dona, que vols fer el viatge a la maternitat en solitari, si sou una parella de dones i també en aquells casos on la vostra parella és un home, però no s’està aconseguint l’embaràs mitjançant relacions sexuals.

 

FECUNDACIÓN IN VITRO

Altres opcions de FIV són:

FIV mètode ROPA
La Fecundació In Vitro també és molt recomanable per a parelles de dones, amb un FIV clàssic per a un embaràs en una de vosaltres, o si voleu compartir la maternitat, podeu fer el FIV amb el mètode ROPA (Receptora d’Ovòcits de la Parella), on una de vosaltres posa l’òvul i es gesta a la parella.
FIV Natural y FIV Suau
A Fertty som pioners en el desenvolupament de tractaments naturals; és una tècnica de Fecundació In Vitro, on l’estimulació hormonal habitual en aquest tipus de tractaments és mínima.
FIV amb donació d’òvuls
Si la teva reserva ovàrica o la seva qualitat ha experimentat un declivi, hi ha la possibilitat d’utilitzar òvuls donats; és una opció que tècnicament no implica cap dificultat; a Fertty som conscients que emocionalment pot ser un procés complex, per això t’acompanyarem en tot moment.

 

REJOVENIMENT OVÀRIC AMB PLASMA RIC EN FACTORS DE CREIXEMENT (PRFC)

Gràcies a la investigació i a la millora contínua dels processos, Fertty és la Clínica de Salut Reproductiva de Barcelona pionera en la realització dels tractaments per al Rejoveniment Ovàric amb Plasma Ric en Factors de Creixement (PRFC), una innovadora alternativa que ens ofereix l’oportunitat d’aconseguir l’embaràs amb els teus propis òvuls.